Wanneer een deur sluit, opent er altijd een andere deur

Het afgelopen jaar hebben we allemaal (niemand uitgezonderd) te maken gehad met de consequenties van het Corona-virus. Voor mij betekende dit dat trainingen en begeleidingstrajecten werden stopgezet, mystery visits werden afgezegd of uitgesteld. Iedere keer met de hoop dat we dit over een aantal weken opnieuw konden inplannen. Weken werden maanden. Inmiddels leven we bijna een jaar in dit “nieuwe” normaal, gelukkig biedt het vaccin weer hoop.

Het virus heeft mijn bedrijf gigantisch geraakt. Zo erg, dat ik me niet langer kon permitteren om in een glazen bol te blijven kijken om te zien hoe de toekomst eruit ziet. Maar ik moest ook achterom kijken en reflecteren op wat er allemaal gebeurd is. Dit alles om vervolgens goed na te denken over de toekomst en keuzes te maken.
Het uitblijven van opdrachten in deze crisistijd en de onzekere toekomst heeft mij doen besluiten om te stoppen met Hospitality Works!. Het is een ongelooflijk lastige keuze geweest, want wat was het een geweldige tijd dat ik met mijn eigen bedrijf veel opdrachtgevers mocht ondersteunen in hun zoektocht naar meer gastvrijheid. Ik heb leuke mensen mogen ontmoeten en heb bij de meest mooie bedrijven in de keuken mogen kijken, bedrijven waar ik anders nooit binnen was geweest. Ik heb het in al die jaren met ontzettend veel plezier en passie gedaan, maar nu is het tijd voor een andere droom, een andere toekomst, een andere deur.
Voor de opdrachtgevers die gebruik maken van het online dashboard, geen zorgen. Jullie gegevens zijn van jullie, daarin verandert niets. Jullie zullen dus ook in de toekomst nog steeds alle resultaten kunnen blijven zien.
Ik wil al mijn relaties ontzettend bedanken voor de samenwerking van de afgelopen jaren. Ik vond het een voorrecht om met jullie te mogen werken en hoop oprecht dat gastvrijheid bij een ieder van jullie hoog op de agenda blijft staan. Aarzel niet om mij te benaderen als je een vraag hebt op het gebied van gastvrijheid, qua advies, training of mystery visits. Ik breng je graag in contact met mensen in mijn netwerk die je wellicht kunnen ondersteunen.
Voor nu, blijf gezond, geniet van je dierbare(n) en van het leven. Wellicht tot ziens.