Mystery Visits

Hoe gastvrij is uw organisatie eigenlijk? Wordt uw beleid met betrekking tot gastvrijheid en facilitaire zaken eigenlijk wel op de gewenste wijze uitgevoerd op de werkvloer? Worden afspraken die u gemaakt heeft met uw leveranciers wel goed nagekomen?
Verschillende vragen waarbij wij u kunnen helpen om hier de antwoorden op te verkrijgen.

Mystery Visiting Softwarepakket

Met onze uitgebreide hotel en brede facilitaire ervaring hebben wij een basis Mystery Visit weten uit te breiden naar een volledige “Guest Journey Mystery Visit”. Dit in combinatie met ons Mystery Visiting softwarepakket. Aan de hand van deze software worden momenteel wereldwijd grote hotelketens zoals Radisson Hotels maar ook bedrijven zoals Coca-Cola, Volkswagen en Gazprom bezocht. Hierdoor zijn wij in staat om de dienstverlening van een groot deel van een organisatie objectief te meten, zowel op gastgerichtheid als op het facilitaire vlak inclusief gemaakte afspraken met leveranciers. Denk hierbij aan de ontvangst bij de receptie, wachtrijen en assortiment bij de catering, visuele kwaliteit van de schoonmaak, telefonische bereikbaarheid, technische gebreken en de werkplek zelf. Vanzelfsprekend is de Mystery Visit checklist precies af te stemmen op de wensen van onze opdrachtgevers waardoor we dus op maat kunnen werken.

Managementinformatie

De managementinformatie die het systeem door een guest journey mystery visiting dashboardsdruk op de knop genereert, helpt ons om op een uitgebreide manier inzicht te krijgen in het functioneren van de locaties. Ook zijn eenvoudig meerdere locaties met elkaar te vergelijken. Daarnaast geeft de dashboard van ons systeem in één oogopslag inzicht in welke onderdelen van de dienstverlening goed gaan en waar er nog ruimte is voor verbetering. Na afloop van een Mystery Visit ziet de opdrachtgever de resultaten gelijk terug in de online dashboards en kan hier dan op sturen. Deze tool kunnen we inzetten bij iedere organisatie die geïnteresseerd is in het objectief meten van de kwaliteit van hun organisatie.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen.