Referenties

Met trots kunnen wij zeggen dat Hospitality Works! onder andere bij de onderstaande organisaties opdrachten uitvoert of heeft mogen uitvoeren.

ZMW_logo_2015_def
Hospitality trainingen en coaching on the job voor receptie medewerkers en vrijwilligers in onder andere gastvrijheid en restaurant technieken.

Ruud Broekman
Manager Facilitair Bedrijf bij zorggroep Maas & Waal
Lydia heeft voor zorggroep Maas en Waal in korte tijd met haar persoonlijke inbreng, kennis en ervaring onze gastvrouwen en receptionisten de echte waarde van Hospitality laten ervaren. Met haar gerichte individuele aanpak, praktijk voorbeelden en coachende stijl van begeleiden kan ik concluderen dat ze onze gastvrijheid en professionaliteit naar een hoger niveau heeft gebracht. “Hospitality works”, werkt echt.”

haarlem

Hospitality trainingen en coaching on the job voor de medewerkers van het facilitair bedrijf (bodedienst, locatiebeheer, servicedesk en receptionistes).

Klompjes_logo_optimaal

Hospitality trainingen voor de medewerkers van het kinderdagverblijf en een persoonlijk coaching traject.

ISS-header-logo

  1. Inventarisatie werkzaamheden, advies en aanzet opzetten handboek voor de receptie en de service desk bij het WTC te Rotterdam 2015.
  2. Interim Hospitality Manager bij het WTC te Rotterdam 2015 – 2016.

Unknown

2015 – Interim werkzaamheden als Commercieel Manager bij Facilicom Facility Solutions, implementatie van Corporate Accountmanagement, aansturen van commerciële afdeling.

Harold Hinfelaar
Commercieel Directeur bij Facilicom Solutions
“Jurriaan heeft zich het afgelopen jaar zeer verdienstelijk gemaakt voor Facilicom. Naast behaalde salesresultaten en de aansturing van het salesteam, heeft hij zich vooral bezig gehouden met het opzetten van Corporate Accountmanagement binnen Facilicom. Mede daardoor ligt er nu een prima basis om dit verder uit te bouwen. Jurriaan is iemand die dienstverlening en gastvrijheid ‘in zijn bloed heeft’. Daarnaast is hij een gewaardeerde collega en een fijn en prettig mens!”

2016 – Implementatie van een groot landelijk IFM contract voor Facilicom Solutions (>200 locaties) en de implementatie van een Managing Agent contract.

Bovag

  1. Hospitality lezing ten behoeve van het Bovag jaarcongres 2015.
  2. Hospitality training en coaching on the job voor enkele onafhankelijke autobedrijven 2015 – 2016

Image 03-12-15 at 10.19

2015 / 2016 – Facilitaire adviesopdracht inclusief implementatie van het advies.
2016 / 2017 – Advisering en begeleiding aanbesteding van enkele facilitaire diensten.

logo

2016 – Hospitality trainingen en coaching on the job voor alle schoonmaakmedewerkers van een Asito locatie die naar “dagschoonmaak” is overgestapt.